palapeli elämää

Runoilija nannanana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puolikas ihminen
puolikkaita tunteita
Mustavalkokuvassani
vain keltaiset kumisaappaat

Joku maalasi kuvaan sinut

Täydensit toisen puoleni
väritit maailmani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis palapeli

 

Käyttäjän kaikki runot