Бog Edin

Runoilija Natural

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musikaalinen, sosiaalinen ja uskonnollinen. БОГ ЕДИН! Keep The Faith My Orthodox Brothers
 

Бog Edin, Бog Edin

Yhdistä meidät kaikkien kanssa. Kansat, ja mustat valkoisten kanssa.
Ei katsota, historiaa tai naaman väriä lainkaan. Ollaan kaikken kanssa ystäviä ja veljiä.
Yhdistä meidät, kaikkien kanssa, Afrikka, Euroopan kanssa

Me ollaan kuitenkin vain yksi kansa

Бog Edin, nyt lausutaan
Бog Edin, nyt julistetaan

Yksi kansa, yksi ihminen. Herran kansa, Herran ihminen

Jumala yhdistää, kansat keskenään
Jumala yhdistää, ihmiset keskenään

Ei katsota, passia, viisuma tai papereita, ollaan kuitenkin vain yksi kansa

Бog Edin, nyt lausutaan
Бog Edin, näin julistetaan

Yhdistä kansat ja ihmiset, veljiä ja rakkaita kaikille. Autetaan jokaista ja ollaan ystäviä

Yksi kansa, yksi ihminen. Herran kansa, Herran ihminen

Бog Edin, nyt lausutaan
Бog Edin, nyt julistetaan

Selite: 
Бog Edin (Jumala Yhdistää)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot