Hospital Life: Too hot day to Irmeli

Runoilija Natural

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musikaalinen, sosiaalinen ja uskonnollinen. БОГ ЕДИН! Keep The Faith My Orthodox Brothers
 

Oli kuuma päivä sairaalassa, jopa biljardin pelaajat eivät jaksaneet heiluttaa mailojaan ja tv:n antennin pelättiin sulanneen, mutta Irmeli meidän reipas Irmeli oli myös yllättävän vaisu ja hän makasi kaikkien tavoin sängyssään. Oliko liian kuuma päivä jopa Irmelille, joka aina yhtä reippaasti räksyttää ja kiroilee kaikille rakkaille ihmisille jotka häntä avuliaasti kuuntelevat. Jos on näin kuuma päivä, sijoittuuko tämä edes koto suomeen, missä yleensä kesäpäivinäkin jäätelöt pakastuvat paremmin parvekkeella.

Kuuma päivä jatkui ja se muuttui illaksi jolloin vieläkin oli ilmeisesti kuuma, kun Irmeli hädin tuskin jaksoi appelsiinin kuorta repiä. Sairaalassa nämä sankarit joita kutsutaan myös sairaanhoitajiksi juoksentelivat sairaiden luona yrittäen vilvoittaa heitä, ettei vanjoen ihmisten nahka kuivu ja kovetu. Meno oli, kuin free willy elokuvassa, missä valaan päälle piti siirrettäesä heittää vettä päälle. Kuka sitten näistä poloisista huonopalkkaisista hoitajista huolehti? No ei ainakaan meidän Irmeli, joka oli pahin tapaus, sillä hän sotki jälleen, kun appelsiini putosi sylistä lattialle jonka päälle jälleen kerran hoitaja astui, mutta sehän oli siivoojien työ hoitaa tämä sotku pois päiväjärjestyksestä.

Iloinen päivä jälleen tässä pienessä sairaalassa jossa kaikki tuntevat toisensa, kuin omat taskunsa on ohi ja suurin osa hoitajista lähtee kotiinsa, mutta sinne tulee nämä varautuneet ja aseistautuneet yövuorolaiset.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot