Unperfect - Perfect

Runoilija Natural

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musikaalinen, sosiaalinen ja uskonnollinen. БОГ ЕДИН! Keep The Faith My Orthodox Brothers
 

Tuolla jossain meren takana on maa johon kuulun.

Siellä on maa mitä kutsun kodiksi

Siellä olen toinen ja täällä toinen

Kumpikaan ei ole täydellinen ilman toista

Ei merellä, ei maalla

Ei kuun paisteen alla

Selite: 
I think you make me perfect
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot