Begin of the war

Runoilija Natural

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musikaalinen, sosiaalinen ja uskonnollinen. БОГ ЕДИН! Keep The Faith My Orthodox Brothers
 

Oli kerran koira, kissa ja sika no he eivät tykänneet toisistaan koska koira oli purrut kissaa joka hyppäsi kynsillänsä sian selkään kiinni, joten sika rakensi muurin jonka kissa yrittää hajottaa (niinkuin Mongoolit kiinan muurin) ja kissa palkkasi henkivartijan joka suojelee kissaa koiralta. Koira hankki välineen millä hän saisi vihdoinkin häntänsä kiinni, mutta ei tietenkään ostoskanavan tuote toiminu ja koira ei tajunnut lähettää sitä takaisin niinkuin siellä sanotaan, että tuotteen voi palauttaa 30 päivän kuluessa jos ei ole tyytyväinen. No tämä oravanpyörä jatkui päiviä, joista se muttui vuosiksi ja vielä tänä päivänä he sotivat toisiaan vastaan, mutta tällä kertaa on uudempia keinoja nujertaa toinen, mutta koira ei ole vieläkään saanut häntäänsä kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot