The Riot Story volume 1

Runoilija Natural

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Musikaalinen, sosiaalinen ja uskonnollinen. БОГ ЕДИН! Keep The Faith My Orthodox Brothers
 

Torilla tuhannet ihmiset kokoontuivat lippujen ja lappujen kanssa. Kojujen myyjät olivat innoissaan, sillä nyt tulisi hyvät myyntivoitot, mutta he eivät tienneet, että ihmisjoukko ei ollut ostoaikeissa. He olivat aloittamassa suurinta mellakkaa mitä maan päällä on nähty. Ei kestänyt enää kauan, kun eräs nuorimies hyökkäsi yhden myyjän kimppuun joka myi pilailutuotteita. Näin mellakka alkoi, mellakka joka tulisi muuttamaan valtiota.

Mellakoitsijat alkoivat repiä alas myynti kojuja nopealla tahdilla ja jokunen myyjäkin menetti päänsä tässä mellakassa. Ei kestänyt 10 minuuttiakaan, kun koko tori oli tuhottu. Poliisia ei kiinnostanut lainkaan. Muutenkin mellakkapoliisi oli myynyt kilpensä ja kypäränsä joten heistäkään ei olisi ollut apua ja erään silminnäkijän mukaan jopa paikallinen poliisi oli hakannut erään paenneen myyjän ja heittänyt tämän jokeen.

Päämäministeri raivosi ja huusi kaikille hänen toimistossaan olleille kuullessaan tästä nousevasta mellakasta mikä voisi tuhota koko järjestelmän. Tähän aikaan mellakoitsijat olivat jo saapuneet valtion tv aseman pää asemalle. Vartijat antautuivat suosiolla ja he päästivät aivan vapaasti mellakoitsijat sisälle tuhoamaan kaiken irtaimiston. Tv aseman useat työntekijät myös menivät tähän operaatioon mukaan ja ala palkkaisin siivooja hukutti alemman pomon hänen vesiämpäriinsä. Aseman johtaja heitettiin ikkunasta alas ihmisjoukon keskelle revittäväksi. Tähän operaatioon meni vajaat puoli tuntia ja tv asema oli kokonaan tulessa. Palokuntaa ei tietenkään kuulunut, sillä puolet palomiehistä oli mukana tässä hulluudessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot