Nimetön

Runoilija Lauraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On vain yksi jota rakastan
Rakastan sinua
varpaista hiuksiin saakka
ja maailmassani on vain sinä

Olen vajonnut
lohduttomaan ikävään
sillä en pysty sinua pitämään

Se siipiäni kuluttaa
kun en sinua saa
Joudun tyytymään ikävään
Yksin hiljaa rakastamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot