En voi saada rakkauttasi

Runoilija Lauraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulen että tarvitsin
rakkauttasi tänään
mutta sinua ei näkynyt missään

Jo ennen kuin yrität
tiedät että olen helppo taipumaan
Kun minut saat, huomaat
etten ollut sitä
mitä halusit ollenkaan
Aina rakkauttasi vaille jään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot