R niin kuin Rakkaus

Runoilija Lauraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minua yksi asia liikuttaa,
se on rakkaus
joka rinnassa roihuaa

Saa aurinko nousta ja laskea,
minä en sen tekemisiä seuraa

Saavat pilvet syntyä ja haihtua,
liikkua pohjoisesta etelään,
viedä auringon mennessään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot