Sulaa jää

Runoilija bella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on paljon enemmän kuin sana.
 

Tämä riipii,
tunne hiipii,
se tie vie mun sydämeen

Voisin kai estää sen,
mutta mieleni tahtoo antaa mennä vaan

Tämä voisi taas,
suistaa minut raiteiltain,
mutta riskin tämän otan

Niin kauan,
mun sydän kylmä jää,
alkaa nyt sulaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot