Sydän särkynyt

Runoilija bella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on paljon enemmän kuin sana.
 

Et enempää,
voisi minua satuttaa,
sydämmein mun,
sait jo särkymään

Tämä kipu kestämätön,
sielustani heijastaa,
saat minut öisin tuskasta huutamaan,
mieti,
ennen kuin tuhoat minut kokonaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot