Etsimistä

Runoilija bella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on paljon enemmän kuin sana.
 

Ei ole rakkautta minulle,
ei syliä lämmintä varattu,
ei loppua etsinnälleni näy

On tyytyminen leikkiin,
peliin johon ei pety,
on heitettävä nurkkaan tunteilu tämä

Ei kyynisyys ole minusta kaukana,
en tahtoisi pessimisti olla,
mutta väkisin sellaiseksi muutun

Ehkä huomenna kyllästyn etsimään,
ehkä huomenna herään,
enkä usko rakkauteen enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottomuutta huokuva runo rakkauden kaipuusta. Rakkaus löytyy usein silloin kun sitä vähiten odottaa. Etsi toki, mutta muista että niin se rakkauskin etsii sinua. Hyvä runo. Pidän. :)

 

Käyttäjän kaikki runot