Väärin tulkittu

Runoilija bella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on paljon enemmän kuin sana.
 

En ole se,
kuka luulet minun olevan,
et opi tuntemaan minua hetkessä

Olen yhtä ristiriitaa,
sieluni on myrskyävä meri,
mielenrauhaa ei ulapalla näy

Pystyt ehkä lukemaan minua,
mutta tulkinnan varaa löytyy varmasti,
älä selkokielellä minua lue

Olen väärin ymmärretty runo,
siis mieti ennen kuin tuomitset,
voin huomaamatta kävellä ohitsesi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot