Lumikki

Runoilija bella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on paljon enemmän kuin sana.
 

Olen kuin lumikki,
joka lemmestä ja prinsseistä laulaa,
mutta prinssin saapuessa pakoon luikin

Ei ole prinssejä,
niihin törmäät vain saduissa,
ei tule pelastajaa selässä valkoisen ratsun

On vain sydäntenmurskaajia,
tai miehiä vailla kiihkoa,
siis mihin pitäisi tyytyä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä Sinun ei pitäisi etsiä
prinssejä, vaan mies, jolla
sydän rinnassa, aivot ja
ajatukset päässä.

Heille kiihko herää Rakkaudesta,
ei siitä, että saa housut riisuttua.

Mutta Lumikeilla on
tapana toistaa virheensä,
pettymyksensä.

Aiheellinen, ajankohtainen
ja realistinen Runo.

Alaston totuus.

Miehille.

 

Käyttäjän kaikki runot