Elämän matkaaja

Runoilija Ruiskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koukussa kirjoittamiseen
Riippuvainen runoista
 

ELÄMÄN MATKAAJA

Reppu painava olkapäillä
Tie kivinen kulkea

Valuu poskelle kyynel
Hento vartalo taakan painosta kumartuu

Eteenpäin tarpoo
Pieni kulkija pitkällä matkalla

Jaksaa taakkansa kanssa taivaltaa
Matkalla päämäärään parempaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot