PALAPELI

Runoilija Ruiskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koukussa kirjoittamiseen
Riippuvainen runoista
 

Palaset hujan hajan

Alkaisinko etäällä toisistaan olevista kulmapaloista
Lähestyen keskustaa

Vai lähtisinkö kokoamaan keskeltä
Hahmottaen kokonaisuuden
Edeten kokonaisuuden kannalta vähemmän tärkeisiin kulmapalasiin

Huomaan palasia puuttuvan
Päätän ryhtyä kokoamaan parhaani mukaan
Muodostaakseni tyydyttävän kokonaisuuden

Haalin kateissa olevat palat kasaan myöhemmin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot