Nimetön

Runoilija Ruiskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koukussa kirjoittamiseen
Riippuvainen runoista
 

Vaahtopäiden villitessä, heitellessä laivaasi
Olet seilaamassa kohti kotia
Luokseni, rakkaani

Myrsky sydämessäni riehuva
yhtä voimakas kuin sinun matkallasi
Sinua odottaessani

Toivoessani
Seilaathan kotiin saakka
Keinumaan kanssani kauniin rakkautemme aalloilla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot