Nimetön

Runoilija Ruiskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koukussa kirjoittamiseen
Riippuvainen runoista
 

Pohjalta on vain yksi tie
Ylöspäin

Olen kiivennyt jo hyvän matkaa
tunnustellen tarkkaan jokaisen askelman kantavuuden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot