HYVÄN PÄIVÄN TUTTAVAT

Runoilija Ruiskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koukussa kirjoittamiseen
Riippuvainen runoista
 

Tunnen sinut kyllä – vanha tuttuni
Olet taas tunkeutumassa elämääni
Ottamassa määräysvaltaa

Tällä kertaa tunnen sinut kuitenkin ennalta
Ja olen varautunut oikeilla työkaluilla
Taistoon sinua vastaan

Huomaan että olet vahva
Ja löydät heikkouteni joihin iskeä
Et tee taistoa minulle helpoksi

Mutta kokemuksen tuomalla viisaudella
Rohkeus ja kärsivällisyys aseinani
Tiedän selviäväni taistelusta voittajana

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot