Sano, että nähdään

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

En viereltäsi tahdo nousta pois
Tässä on niin hyvä ja puhdas tunne
En ympäriltäsi käsiä tahdo ottaa pois
Tässä on turvallisuuden tunne

En silmiäni tahdo tänään aukaista
Et ole vierelläni hymyilemässä
En sängystäni aio tänään nousta
Tuoksusi aistin tyynyllä vieressäni

Sano että vielä nähdään
Vanno käsi sydämelläsi
Kutsu luonasi vielä käymään
Koska olet sydämessäni

En tänään syö aamupalaa
En ole saanut tehdä sitä sinulle
En tänään jaa sanaakaan
Et ole niitä kuulemassa

Sano että vielä nähdään
Vanno käsi sydämelläsi
Kutsu luonasi vielä käymään
Koska olet sydämessäni

Sano että vielä nähdään
Vanno käsi sydämelläsi
Kutsu luonasi vielä käymään
Koska olet sydämessäni

Sano että vielä nähdään
Kutsu luonasi vielä käymään

Sano että nähdään
Olet vienyt sydämeni

Selite: 
Näin..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot