Ero

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

Mitä tapahtuu päässä ihmisen
Rakastuessa toiseen ihmiseen
Miten rakkaus kestää kaiken sen
Alkuhuumasta paluun arkeen
Miksi toinen kestää vain hetkisen
Miksi yksi läpi elämän

Eihän ikuista olekaan
Eikä elämää suurempaa
Vain hetken se jaksaa
Pian voimansa menettää

Jälleen tarina yksinäisen
Yksin jääneiden tunteiden
Kirjaan rakkauden kirjataan
Jatkoa tarinaan miljoonien

Eihän ikuista olekaan
Eikä elämää suurempaa
Vain hetken se jaksaa
Pian voimansa menettää

Tämä oli kerta viimeinen
Ei tule sopimusta jatko-osien

Eihän ikuista olekaan
Eikä elämää suurempaa
Vain hetken se jaksaa
Pian voimansa menettää

Selite: 
mitä lie tapahtui
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot