Iskälle

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

En tiedä missä kuljen
Ympärillä pimeää
Kun silmäni suljen
Näen vain ikävää

Kuulen tutun naurun
Ei ole pelättävää
Hymy poistaa pimeän
Lievittää ikävää

Katsot minua sanoen
Vaikka en ole enää siellä,
pidän sinusta huolta

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot