Tuhka

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

Milloin kadotin itseni
Missä olen
Miksi valvon yksin ilman toivoa huomisesta
Miksi en uskalla
Miten minusta tuli pelkuri

Olen vain yksi muiden mukana
Olen unohtunut
Olenko unohtanut mitä hyvä tarkoittaa
Olen juurtunut kuolleeseen maahan

Kauan odotin
Kauan odotin kunnes kaiken menetin
Kaikki voimat kulutin
Kantakaa minut pois

En elä enää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot