3 am

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

Hengität rauhassa vieressä
En malta nukahtaa
Ollaan peiton alla lämpimässä
Kädet toisiaan puristaa

Kosketan hiuksiasi
Suutelen otsaasi
Huulesi taipuvat hymyyn

Sinua pitkään halaan
Olen valmis nukkumaan

Selite: 
piti äkkiä kirjottaa kaverille runo
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis hyvän yön toivotus :)

Tästä paistaa rakkaus.
Kaunista.

Kaunis, lempeä tunnelma..

 

Käyttäjän kaikki runot