Varjo fantasiasta

Runoilija Ada Kilpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sietämätöntä kaivata sinua
olet olemassa vain
mieleni näyttämöllä
jatkuvan ensi-illan pääosassa

Kyyneleeni säestävät aplodeja
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ollapa edes kuiskaaja
olla lähempänä

sietämättömän, jopa *tavaa* ;)

Kiehtova runo kaipauksesta.

Kaunis runo kaipuusta!!
Minäpä oesin hyvä tekemään lavasteita;))

Hieno runo, jonka voisin omia, mutta olen komentanut itseäni olemaan kaipaamatta. Sen sijaan järjestän itselleni aplodeja ainakin omista tassuista.

Kipeän kaunista, sanoja jotka tuntuvat niin sietämöttömän tutuilta.

 

Käyttäjän kaikki runot