Kun kurkiaura pakenee etelään

Runoilija Ada Kilpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki kauniiksi luultu
katosi kesäöiden mukana
pakeni kuuran kosketusta
kurkiaurana etelään

Kun ei ole enää
sanoja sanottaviksi
huulia löydettäviksi
öitä valvottaviksi

Suljetut ovet itkevät eilistään

Kun ei ole enää
rakkaudelle ottajaa
kaipauksin kutsuvaa
ehdoitta syliinsä sulkevaa

Sitä vain hiljentyy itseensä
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot