Kerrostalossa

Runoilija Ada Kilpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä talossa
on monta kerrosta
tietämättä toisistaan
kuuntelevat kaikuja

kaukaisia huutoja
menetetyistä vuosista
unohdetuista haaveista
jotka piti haudata

piiloon päivän valolta
pilvettömiltä taivailta
katsomaan seiniltä
rapisevaa maalia

Tästä talosta
ei koskaan muuteta
täällä yhdistyvät
syntymä ja kuolema
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Jännittävä tunnelma.

Upea runo ....yksi hienoimmista mitä olen täällä lukenut :)) tarpeeksi yksinkertainen jopa miehelle... mutta kuitenkin tämän voi ajatella hyvin monella tavalla! Hieno kiitos tästä!

Niin paljon tuoollaisia taloja, paljon kohtaloita.. Todella kaunis runo, sekä sisällöltään että ulkoisesti.

Hieno runo! Herättää valtavasti ajatuksia ja tulkintoja päässä.

rakastin niin paljon kirjoitustyyliä tässä: yli hypättyjä rivejä, ei pilkkuja tai isoja alkukirjaimia, että vasta toisella lukukerralla pystyin keskittymään itse runoon :--) tykkään!

Pidän tästä ja upea.

Taidokkaasti kuvaat toivottomuutta ja kurjuutta, mistä ei pääse irti.

Hieno runo. Saatan nähdä ihmiset ja kuulla elämisen äänet...

Tulee mieleen yks kotikylillä oleva kortteli tästä runosta. Paikka jota sanotaan "Puutteenkujaksi". Se näyttää ulkopuoliselle juuri tältä miten tämä runo aukeaa. Hienoa.

Ps. kiitos arvostelusta.

 

Käyttäjän kaikki runot