Libidon vallankumous

Runoilija Ada Kilpi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äkkilähdöllä Tiibetiin
hiljaisuuden kehtoon keinumaan
jumalten kanssa päiväkahville
harmoniasta taistelemaan

Aurinko ei laske milloinkaan

Aavikon paahteessa
varjosta ystävän saa
selkäpiihin hiipivä nälkä
elon tunnetta vahvistaa

Ranskaan ei eksy vahingossakaan

Sensuellit pariisittaret
keinuttakoon lanteitaan
kiiltonahkaisilla piikkikoroilla
mukulakivet trapetsinaan

Varomattomat katkovat nilkkojaan
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot