oman mielensä vanki

Runoilija joutsen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.2.2013
Viimeksi paikalla: 14.11.2023 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1993

 

mä ajattelen sua
joka helvetin päivä

tiedätkö kuinka kuluttavaa se on
olla raunio

kuinka kuluttavaa

tietää että rakastat mua

vaikka olen raunio

mä sanoin sulle, et oot viiminen
ihminen ketä panisin

sä luulet tietäväs mitä tunnen
idiootti, mä rakastan sua

maailmani murenis jos tietäisit sen
sä satuttaisit ja jättäisit mut kylmään hiekkasoraan
makaamaan

vesipisarat peittonani

niin

parempi olla näin

yksin

tuntematta mitään

ja silti tuntea niin paljon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot