21 päivää

Runoilija joutsen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.2.2013
Viimeksi paikalla: 14.11.2023 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1993

 

ja ainoana ravintona vesi
tänään on viides päivä

onni tulisitko nopeammin
minulla on niin vaikeaa

haluan olla yksin
mutta kuitenkin kaipaan turvaa ja läheisyyttä

ehkä minut huomataan
kun olen 21 päivän päästä

uusi ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm.. tää pistää kovin miettimään
mitä tuo 21 päivää merkkaa
se voisi liittyä kuukautiskiertoon
tuskin mikään paasto noin kauaa voi kestää,
ellei kyse ole anorektikosta, joka
toivottavasti saa huomiota paljon paljon aiemmin.

Iso virtuaalisylillinen onnea runoarvostelun myötä näin naistenpäivän viime metreillä.

 

Käyttäjän kaikki runot