laho puu

Runoilija joutsen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.2.2013
Viimeksi paikalla: 14.11.2023 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1993

 

olen sisältä mätä ja täynnä matoja
paina korvasi mahaani ja kuulet

huudan
auta
en jaksa enää

minun on niin paha olla
oksennan loisia

rakastat mua
mä en rakasta itseäni

jätä mut rauhaan
en kestä enää

en tarvitse sinua
aika on korjaajani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot