kivi kengässä

Runoilija joutsen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.2.2013
Viimeksi paikalla: 14.11.2023 22:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.4.1993

 

ohitsesi kävelen

huikkaan moi ja hymyilen
huijaan sinua

olen okei

sydämeni sykkii yli äyräiden

katson selkääsi ja jatkan oman tieni kulkemista

tunnen kuinka lumihiutale laskeutuu poskelleni elämästä muistuttamaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot