Ruma Piru

Runoilija Helunakopteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmänkosteat jalat
vastenmielisiltä tuntuvat.
Villasukat ei lämmitä,
ne neuloi hän
jota ei enää ole.
Sinä olet vaan Paljon enemmän.
Ja Paljon vähemmän.

Sallithan vihani Sinuun?
Minun puolestani voisit matkustaa kauas
ja kärventyä

Selite: 
Tämmönen vuodatus!!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tuli kyllä hilpeällä tavalla tarinan sisältä hyvin esiin.

 

Käyttäjän kaikki runot