Pelko

Runoilija Helunakopteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tavallinen Aamu
kuin tuhat muuta.
Aatokset apeat
tympeät.
Käsi hamuaa
unen rajamailla
vahingossa Rintaa.
Kauhu.
Sydän tekee voltin.
Voi hyvä Jumala!
Älä anna olla se
mikä on niin ruma Sana.

Selite: 
Ihan paska,mut näin kävi pari päivää sitten. Patti rinnassa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot