Sinä "ystävä"

Runoilija Helunakopteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jumala teki kohdallasi hudin
sull` on aivot
sull`on silmät
Miksi et niitä käytä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykästin tästä,kirjoitit "äänen" minunkin aatoksilleni.

Kenen syy jos ei käytä saatuja välineitä.

Juu..järjen käyttö on sallittua!

Hyvin oivallettu runonen.
Jotkut ei vaan tajuu käyttää aivojaan, eikä silmiään :')

 

Käyttäjän kaikki runot