Kuin lumihiutale putoaisi

Runoilija enuun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's getting harder to stay, when i see you .
 

katsohan,
kun se ensimmäinen lumihiutale
leijaili maata kohti taivaalta,
muistathan,
kun mainitsin miten paljon pidän
sinusta
sateesta
äänestä, jonka vain itse voin kuulla

se ääni on samanlainen kuin painaisit pääsi
tyynyyn
lumihiutale laskeutuu maahan
hennosti
hiljaa
sinun pikkusormesi hipaisun lailla,
se on hetkessä maassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih. Mahdottoman kaunis. Ensimmäinen säe on mielettömän ihana.

Oih. Mahdottoman kaunis. Ensimmäinen säe on mielettömän ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot