Talvi-ilta

Runoilija enuun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's getting harder to stay, when i see you .
 

kaksitoista kuuta odottaen pyyntöäsi
en ikinä halunnut sanoa näin,
sydämeni osat kaipaavat sinua
palaamaan
takaisin
rakastamaan

sytytin viimeisen ja
annoin sen palaa
silloin toivoin sinun olevan täällä
salaa,
aivan hiljaa palasin talven keskeltä sisään

en kestänyt sinua unelmienvaras
ei enää sinua rakastajista paras
missä on totuus, missä on aurinko
vain pilvet ylläni ja vieressäni repullinen
kysymyksiä

Selite: 
! 28.11 - 24.12.2008
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot