Aamuisin kaipaan sinua eniten

Runoilija enuun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's getting harder to stay, when i see you .
 

huurteinen aamu
kuiskaa minulle jotakin tärkeää
kello lyö viittä
lähden ulos pakkasaamuun
kyyneleeni jäätyi poskelleni
ja sen kyyneleen, helmeksi muodostuneen
liitän aarrearkkuuni
joka on täynnä muistoja ja hyviä hetkiä
myös huonot hetket, ne muistetaan
en niitä unohtaa voisi kuitenkaan
sillä niistä oppii paljon uutta
kaksi piparipusua ja kaksi salaisuutta
sain onnen lahjan sinä aamuna
vaikka minun tuleekin kova ikävä
missä oletkin, sua niin kovasti rakastin
lupaa, että tulet ehjänä ihmisenä takaisin

Selite: 
<em>i just wanna be with you</em>
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniskauniskaunis! <3

niin nättiä.. <:

Upee.

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot