Syy kaikkeen

Runoilija enuun

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

it's getting harder to stay, when i see you .
 

Silloinkin,

kun suljen silmäni lopullisesti,
olet syy hymyyn huulillani
nauruun kurkussani
kirkkauteen silmissäni.

Sinä olet tehnyt minut onnelliseksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

auauuauauau,tämä kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot