ikävä

Runoilija Caralenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

---

Kommentoijille tulen vastavierailulle.
 

istut oikealla ja minä vasemmalla
niinkuin aina ennenkin

minä olen taas kuin ala-asteen noloimmat
ja sinä täysi-ikäisen ihmeen kaltainen

lunta ei ole koskaan olemassa,
ei enää tänä talvena eikä tulevina

mikset sinä koskaan sano sitä,
minkä minä haluaisin kuulla?

on kulunut puoli vuotta siitä,
kun viimeksi halusit nähdä minut

enkä usko, että haluat nytkään.

vaikka naurusi sulattaa minulle näkymättömät hanget

Selite: 
Sometimes I feel I've got to<br> Run away I've got to<br> Get away
Kategoria: 
 

Kommentit

"syvälle sydämeen sattuu"...todellakin osuvasti sanat paikoillaan!

Helvetin osuvasti kuvattu, säikähdin ihan, kun itseni näin. Kauniita sanoja, kipeä asia.

 

Käyttäjän kaikki runot