lauantaihorros

Runoilija Caralenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

---

Kommentoijille tulen vastavierailulle.
 

poltat silmissäsi aavaa merta
eikä mitään ole jäljellä siitä, mihin olisit voinut kadota

todellisuus hehkuu pelkästä liikehdinnästäsi
pistät valhetta tulemaan kuin liukuhihnalta.

minä en usko, en ole koskaan uskonut
mutta kävelen pois
enhän osaa auttaa, niin olet sanonut
en sinua
minua
meitä

ja minun ei ole edes vaikea olla
vaikka tiedän että

takiani villäät omaa sieluasi ja ihoasi ja oksennat pois kaiken
mitä et halua minun näkevän

Selite: 
mä ihan oikeesti halusin pelastaa tän
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot