neliöt voit itse päättää

Runoilija Caralenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

---

Kommentoijille tulen vastavierailulle.
 

jos ostaisin sinun kanssasi yhteisen talon

talo voisi olla meren rannassa, pohjassa tai keskellä
sillä emme päästäisi toisiamme ulos,
vaan tekisimme reikiä kattoon
tupakansavu taivaalla kertoisi olemassaolostamme delfiineille

soittaisimme tuttua levyä
valvoisimme talvikaamoksenkin yli

kokisimme aivan kaiken
toistemme silmien kautta

Selite: 
a seven nation army couldn't hold me back
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot