seoten

Runoilija Caralenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

---

Kommentoijille tulen vastavierailulle.
 

eikä mikään löydä ratkaisuaan

koska ratkaisu on monelle sama henkilö
ja tietyt sanat hänessä
joita ei koskaan tulla kuulemaan

ja sinä huudat niitä sanoja ulos hänestä

eikä kukaan osaa vastata sinulle tai meille -

emmehän tiedä, mihin sitä ratkaisua edes etsimme.

Selite: 
oh stay
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot