säälittävä avunpyyntö nro 8236

Runoilija Caralenda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

---

Kommentoijille tulen vastavierailulle.
 

jos minä sanoisin mitä minä oikeasti kuvittelen sinun ajattelevan minusta

olisit todella vihainen
mutta vaikka kieltäisit sen
sinä et enää pitäisi minusta.

siksi minä nielen tämän pohjattoman yksinäisyyden

ja tiedon siitä että viimeksi soitit minulle viikkoja sitten
viimeksi pyysit minua jonnekin kuukausia sitten
viimeisimmät sanasi minulle muistan

koska ne repivät minun iltani rikki

Selite: 
ja mä tiedän että meillä oli jotain parempaa ja siksi tämä eniten satuttaa.<br><br> soita mulle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot