Pari tuhatta kirjettä myöhästyy

Runoilija Heli-nä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tiedoks vaan, että tää tyttö tykkää kovasti palautteesta :) Lukekaa ihmeessä mun Antero-novelli. Se ei oo pitkä :P
 

Kuulakärkikynä kädessä, kuulakärkikynää kädessä.
Edessäni pöydällä kasoittain paperia,
löytyy neitseellistä ja tehtävänsä täyttänyttä.

Kaksi tuhatta kaiken kaikkiaan, kanarianlintuni kertoi.
On turhautuneita lauseita,
tekopirteitä virkkeitä,
riipaisevia rivejä.

Mutta kukaan näistä kokelaista ei ole täyttänyt sinun vaatimustasoasi, kanarianlintuni kertoi.
Kun se mallikelpoisin kokelas löytyy näistä metallinhajuistista pinoista,
lintuni hypähtää vaatetangon päälle ja alkaa sukia itseään.
Ehkä jo huomenna, kuka tietää.
Ellei se lennä silloin kaakkoon.

Selite: 
Runon otsikko on alunperin uutisotsikko. (Hyvä keino muuten, jos haluatte kokeilla eri tyylejä.)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot