Tilipäivä

Runoilija Heli-nä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tiedoks vaan, että tää tyttö tykkää kovasti palautteesta :) Lukekaa ihmeessä mun Antero-novelli. Se ei oo pitkä :P
 

Hän istuu silloin tällöin puistonpenkillä.
Mutta en ole tohtinut tervehtiä. Tänään minulla on kuitenkin tilipävä.

- Moi

Koko illan hän kertoo vaan siitä bändistään ja kuinka on nyt niin aikuinen.
Eikä kuulemma tarvitse isää enää.


Pienenä poikana hän suuttui kun ei osannut vielä pissata seisaaltaan niin kuin isä
hänellä ei ollut partaa niin kuin isällä
ei ollut sellainen kuin isä.

Hänen täytyy lahteä treenikämpälle, lupaa kuulemma ottaa minuun yhteyttä.
Nostaa farkkutakkinsa maasta, sellaisen kuin isällänsä oli.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista ;)

Hmmm...

 

Käyttäjän kaikki runot