Kenen elämää taas elänkään?

Runoilija Heli-nä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tiedoks vaan, että tää tyttö tykkää kovasti palautteesta :) Lukekaa ihmeessä mun Antero-novelli. Se ei oo pitkä :P
 

Luin tänään kirjan.

Yhdeltä istumalta
kannesta kanteen.

Sänkyyn kömpiessäni
jätän tilaa niin, että
jonkun toisen Se oikea
mahtuu viereeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirja valtaa ajatusmaailman niin että elää sitä vielä unessakin.
Koskettavan hieno runo.

Hetkinen, tätähän täytyy ajatella
Yllättävä loppu, pidin!

Hauska. Joskus sitä tosiaan voi eläytyä niin täysin jonkun toisen rooliin.

 

Käyttäjän kaikki runot