Kuka lohduttaisi huippumallia?

Runoilija Heli-nä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tiedoks vaan, että tää tyttö tykkää kovasti palautteesta :) Lukekaa ihmeessä mun Antero-novelli. Se ei oo pitkä :P
 

Jessica haluaa huippumalliksi.

Mitäs sitten tehdään kun huippumallien
riisipaperivalaisimista

palaa lamppu,

kirsikkaparkettiin
tulee kolhu,

italialaista hanoista
ei tule vettä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot