Kaukainen rakkaani

Runoilija jedida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minulla on pääni
kokoinen e.mailbox,
tasan korvasta korvaan,
leuasta päälaelle.

Se täyttyy päivittäin
sadoista kaipauksen,
intohimon ja rakkauden
viesteistä.

En halua tyhjentää sitä,

ylimääräiset
putoavat
sydämeen

ja kaikkein
raskaimmat
vatsanpohjaan
vellomaan

Selite: 
siunattu nettiyhteys...:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo. Minun pääni vain täyttyy roskapostista... :( Siitäkin voisi kirjoittaa runon Hmmm...

Tämä on hauska.

Kivasti yhdistät nykykieltä rakkauden kieleen.

Pidin tästä, verkottuminen hieno asia; eikö?
Kiitos sanoistasi

Ihanan moderni ja nykypäivän ilmiöistä syntynyt rakkausruno. Tuo loppu kruunaa vielä kaiken.

tää on aika kiva :> melkein tunnistan itseni, paitsi ei minulla ole e-mailbox täynnä. :D

 

Käyttäjän kaikki runot