YKSISSÄ

Runoilija jedida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Työstä kyhmyiset
sormet
karkeat ja kankeat
tarttuvat hellästi

ennen niin
pyöreään rintaan
kahdeksankymmentä
vuotta sykkineen sydämen
päällä.

"kaunis vaimoni,
vieläkö rakastat?"

Selite: 
Tilanne, jossa itketti...
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau, kylmät väreet juoksevat pitkin selkärankaa! Uskomattoman kaunis.

Aito rakkaus kestää.
Hieno.

Ai, kuin suloista...juuri tällaisista tapauksista pidän mahdottoman paljon...noista kymmeniä vuosia kestäneistä rakkaustarinoista.

tämä sai sympatiat puolelleen todellakin.

vooi :) <3

Todellinen rakkaus ei koskaan kuole.
Suloinen on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot